به سایت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خوش آمدید
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار > متن کامل اخبار
چهارشنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٧
اخبار > ویزیت و مشاوره رایگان مردم چهاردانگه توسط تیم های پزشکی – توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی

چاپ        ارسال به دوست

تیم های پزشکی و توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، چهارشنبه ( دوم  خرداد ماه ) جهت ویزیت و مشاوره رایگان مردم به چهاردانگه اسلامشهر اعزام شدند.

" مهدی محمدپناه " مدیر اجرایی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و دبیر طرح بهداشتی ، درمانی شهید دکتر رهنمون در این خصوص به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت : یک تیم پزشکی و یک تیم توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی با همکاری مراکز حوزه بسیج چهاردانگه برای دومین بار در سال جاری به منطقه چهاردانگه اعزام شدند.

وی افزود: تیم پزشکی متشکل از پزشک عمومی ، پرستار خانم و آقا ، روانشناس خانم و آقا و کارشناس مامایی و تیم توانبخشی نیز متشکل از گفتاردرمان ، کاردرمان ، بینایی سنج و مددکار اجتماعی ، در مجموع به ۳۳۹ نفر خدمات رایگان درمانی و مشاوره ای ارائه دادند.

دبیر طرح بهداشتی ، درمانی شهید دکتر رهنمون توضیح داد: در این طرح که اجرای آن از آذرماه سال گذشته شروع شده، تیم های درمانی به طور ثابت و به صورت ماهی یکبار ، به مناطق محروم و کم برخوردار اعزام شده و خدمات رایگان درمانی ارائه می دهند.

محمدپناه همچنین خاطر نشان کرد: در حال حاضر پنج تیم پزشکی و توانبخشی در مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و با همکاری مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی ، کلینیک توانبخشی اسما و مرکز پزشکی ، توانبخشی نظام مافی سازماندهی شده و به صورت ماهانه به مناطق محروم و کم برخورداری که از قبل مشخص و تعیین شده اند، اعزام می شوند.

وی افزود: با توجه به رسالت و مأموریت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در حوزه های سلامت روان ، رفاه اجتماعی و توانبخشی ، تیم های طرح شهید رهنمون بسیج جامعه پزشکی دانشگاه نیز با همین رویکرد اعزام و خدمات مشاوره ای ، آموزشی و ارزیابی در حوزه توانبخشی به صورت رایگان انجام می شود.

مدیر اجرایی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه همچنین ادامه داد: بخشی از مشکلاتی که در این اعزام ها مورد بررسی قرار می گیرند، عبارتند از : خانواده های بی سرپرست یا بد سرپرست ، عدم آموزش در حوزه بهداشت و سلامت عمومی ، عدم آموزش خانواده ها در خصوص ارتباط با فرزندان ، نداشتن بیمه و مشکلات اقتصادی در خصوص درمان و تهیه دارو.

بگفته محمدپناه ، قرار است تا در ماه های آینده ، آموزش هایی با موضوع خانوده و فرزندان و همچنین رایزنی با خیرین جهت تأمین دارو صورت پذیرد.

گفتنی است ، منطقه چهاردانگه در استان تهران و در حد فاصل بزرگراه تهران-ساوه و بزرگراه تهران-قم واقع شده  و  روستاهای محرومی را در خود جای داده است.

انتهای پیام /

تهیه خبر: محمدپناه

١٩:٢١ - پنج شنبه ٣ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ١١٩٤٠    /    تعداد نمایش : ١٢٦

آمار بازدید