به سایت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خوش آمدید
منو اصلی
صفحه اصلي > اخبار > متن کامل اخبار
چهارشنبه ٢٨ شهريور ١٣٩٧
اخبار > چهارمین اعزام تیم پزشکی - توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در سال جاری

چهارمین اعزام تیم پزشکی - توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در سال جاری

تیم های پزشکی و توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز پنجشنبه (۲۴ خردادماه ) در چهارمین اعزام سال جاری خود، به ساکنان روستای تقی آباد شهرری خدمات تخصصی ارائه دادند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، "مهدی محمدپناه " مدیر اجرایی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و دبیر طرح بهداشتی ، درمانی شهید دکتر رهنمون ضمن اعلام این خبر، گفت: یک تیم پزشکی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه متشکل از پزشک عمومی ، پرستاران خانم و آقا – روانشناسان خانم و آقا و کارشناس تغذیه و تیم توانبخشی شامل کارشناسان گفتاردرمانی ، کاردرمانی ، بینایی سنجی و مددکاری اجتماعی پس از استقرار در سرای محله تقی آباد ، خدمات درمانی و مشاوره ای رایگان به اهالی  این روستا ارائه دادند.

دبیر طرح بهداشتی ، درمانی شهید دکتر رهنمون افزود: در این طرح که از نیمه دوم سال گذشته شروع شده ، تیم های درمانی به طور ثابت ، به مناطق محروم و کمتر برخوردار به صورت ماهی یکبار اعزام و خدمات رایگان درمانی به اهالی این مناطق ارائه می دهند.

بگفته وی ، مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با همکاری مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی ، کلینیک توانبخشی اسما و مرکز پزشکی - توانبخشی نظام مافی نسبت به سازماندهی دو تیم عمومی و دو تیم توانبخشی اقدام کرده و به مناطق چهاردانگه از توابع اسلامشهر و تقی آباد از توابع شهرری به صورت ماهانه اعزام می شوند.

محمدپناه همچنین افزود: از اوایل سال ۹۷ و هفته سلامت تا کنون تیم های درمانی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه دو بار به منطقه چهاردانگه و دو نوبت به تقی آباد اعزام شدند.

وی همچنین ادامه داد: با توجه به مذاکرات اولیه با مسئولان حوزه ۲۵۴ بسیج بعثت در منطقه جوادیه ، مقرر شد پس از برنامه ریزی و ارزیابی منطقه، تیم های پزشکی و توانبخشی مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از ماه آینده به آن منطقه نیز اعزام شوند.

انتهای پیام /

١٩:١٢ - يکشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٠٥٦    /    تعداد نمایش : ١٥٣

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 29782 | بازدید امروز : 44 | کل بازدید : 197910 | بازدیدکنندگان آنلاين : 9 | زمان بازدید : 0.68