به سایت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خوش آمدید
دوشنبه ٠١ مرداد ١٣٩٧
اخبار > به مناسبت هفته عفاف و حجاب

به مناسبت هفته عفاف و حجاب

کارگاه آموزشی خانواده عفیف و جامعه سالم همزمان با هفته عفاف و حجاب به همت امور بانوان و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه در تاریخ 17 تیرماه درسالن دکترشاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.

به گزارش مفدا علوم بهزیستی و توانبخشی؛ دراین کارگاه آموزشی که با محوریت هفته عفاف وحجاب برگزارشد، مرضیه عزتی وظیفه خواه مدرس حوزه و دانشگاه اظهارداشت : درحوزه جنگ سخت مردان و درجنگ نرم زنان به ایفای نقش می پردازند، که رسانه های غربی برای پیروزی درجنگ نرم خانواده و در رأس آن زنان  و مادران را نشانه گرفته اند که در این عرصه باید با آگاه سازی بانوان جامعه درحفظ صیانت نظام خانواده و جامعه اسلامی گام برداریم.

وی در ادامه گفت : موضوع عفت درجامعه و خانواده امروز از مباحثی است که باید از سطوح دبستان تا دانشگاه برای دختران و بانوان مطرح شود تا این عناصرکلیدی در جنگ نرم درجامعه موفق ظاهر شوند.

وی همچنین با پخش کلیپ موقعیت استراتژیک کشور و امنیت ایران و ازسویی ناامنی در کشورهای گوناگون خاورمیانه نشان می دهد که جامعه زنان باید دوشادوش مردان نه تنها درعرصه های تربیتی بلکه در عرصه های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی گام بردارند و با آگاهی ازشرایط جامعه درحفظ صیانت خانواده بکوشند.

وی درادامه از برگزاری سلسله نشست های تخصصی زنان در ماه های آینده و با موضوعات تربیت فرزند، عفت درخانواده امروز، مهارت های زندگی و... خبر داد.

١٣:٣٧ - چهارشنبه ٢٠ تير ١٣٩٧    /    عدد : ١٢٢٥٩    /    تعداد نمایش : ٣٣

آمار بازدید
 بازدید این صفحه : 27474 | بازدید امروز : 145 | کل بازدید : 186884 | بازدیدکنندگان آنلاين : 6 | زمان بازدید : 0.53